• Imprimeix

fes una consulta en línia

IMATGE_061_CSR

Data d'actualització:  13.06.2018
Els camps marcats amb * són obligatoris.
  • La resposta al vostre formulari us la donarem per telèfon i sempre que puguem abans de 24 hores, tot i que per aquelles qüestions més complexes podem arribar a emprar un màxim de 5 dies laborables.
  • Us recordem que no fem diagnòstics clínics, no prescrivim fàrmacs i no podem respondre consultes administratives referides a altres comunitats autònomes. 
  • Si necessiteu una resposta immediata és millor que truqueu al telèfon 061 (24 hores, tots els dies)

Informació bàsica de protecció de dades personals 

Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del gencat"
Responsable del tractament:Sistema d'Emergències Mèdiques, SA (SEM)
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament.Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, adreçant una sol·licitud en suport paper al Sistema d'Emergències Mèdiques, SA (Carrer Pablo Iglesias, 101-115. 08908 L'Hospitalet de Llobregat). Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.  
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Data d'actualització:  13.06.2018