• Imprimeix

Serveis a professionals

IMATGE_061_CSR

Servei de traducció al moment i de qualitat

El 061 CatSalut Respon disposa d’un servei de traducció telefònic i al moment, que posa a disposició dels professionals de la salut per tal de poder resoldre les dificultats idiomàtiques que poden sorgir en les consultes amb pacients procedents d’altres països.

Amb una trucada al 061 CatSalut Respon, s’accedeix directament a aquest servei d'interpretació a més de 100 idiomes i dialectes i que, en 2 ó 3 minuts i en el decurs de la mateixa trucada, permet la connexió amb un traductor.

Com sol·licitar el servei de traducció 061 CatSalut Respon

Quan el professional sanitari necessiti el servei de traducció, cal que truqui al 061 CatSalut Respon amb el pacient al seu costat. 

En paral·lel a la recollida de dades necessària pel registre de la trucada, el 061 CatSalut Respon contacta amb el traductor de la llengua indicada i es procedeix a connectar telefònicament al professional i al pacient amb el traductor.

S’inicia llavors una trucada a tres, on els professionals del 061 CatSalut Respon es mantenen a l’escolta per tal de garantir la qualitat del servei i gestionar qualsevol incidència que es pogués produir.

El 061 CatSalut Respon dóna aquest servei amb un alt nivell de qualitat, fet que fa que els professionals que ja l'han conegut, l’utilitzin repetidament.

Els idiomes més sol·licitats són el xinès mandarí, l’àrab, el romanès, el rus, l’urdú, el francès i l’alemany.

traducció 061CSR

Servei de consulta urgent de pediatria

El 061 CatSalut Respon posa al servei del professionals de la salut de Catalunya, la possibilitat de contactar amb un professional de la pediatria per tal de resoldre dubtes relacionats amb aquesta especialitat en situacions d’urgència.

Com sol·licitar el servei de consulta urgent de pediatria 061 CatSalut Respon

Quan el professional sanitari necessiti realitzar un consulta pediàtrica urgent, únicament cal que truqui al 061 CatSalut Respon identificant-se i indicant el motiu de consulta. Automàticament la seva trucada serà derivada a un professional de la pediatria que l'atendrà.

Servei de consulta urgent de pediatria

Col·laboració amb el Sistema de Vigilància Epidemiològica

El 061 facilita infomació i alertes sobre malalties de declaració obligatòria i brots epidèmics. 

Així mateix, participa en la recollida de casos. Servei d'Urgències de Vigilància Epidemiològica de Catalunya.

Col·laboració amb el Sistema de Vigilància Epidemiològica