• Imprimeix

El SEM recupera la base del CAP de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona

La seu compta, a dia d’avui, amb les adequacions requerides en el contracte que el CatSalut té amb Egara, ampliant els metres quadrats disponibles Aquesta localització assegura un servei òptim del SEM al barri de Sant Pere i Sant Pau

22/03/2017 16:03

Demà, 23 de març de 2017, es posarà en marxa, de manera definitiva, la base que el SEM té situada al CAP de Sant Pere i Sant Pau de la ciutat de Tarragona.

La UTE Egara, empresa adjudicatària del servei de Transport Sanitari Urgent al Camp de Tarragona, ha hagut de fer-hi una sèrie d’adequacions per tal de complir amb el contracte que té signat amb el CatSalut.

Les obres que s’han dut a terme han consistit en l’ampliació de l’espai exclusiu del qual disposaven els Tècnics en Emergències Sanitàries (TES). Gràcies a aquesta obra,  ara es compta amb 23m2 d’ús propi, un espai que està adientment equipat amb lavabo, dutxa, wc, sofà, microones, nevera, tv, etc.

D’aquesta manera, la unitat de Suport Vital Bàsic que compta amb dos Tècnics en Emergències Sanitàries, reprèn la seva activitat al CAP de Sant Pere i Sant Pau, on ha demostrat la seva efectivitat els darrers 10 anys. El SEM mostra així, el seu interès en mantenir les ubicacions de les seves bases en els darrers anys, arreu de la ciutat de Tarragona.

L’ambulància comptarà amb l’àrea logística i de manteniment de serveis que Egara té situada estratègicament al Polígon Riu Clar, des d’on es dóna suport a totes les bases, tant de Tarragona ciutat com del Camp de Tarragona, i que compta amb bons accessos a autopistes i vies ràpides.