• Imprimeix

El SEM posa en marxa una nova base assistencial a l’Hospital Sant Joan de Reus

La nova base, de 80 m², millora les condiciones d’habitabilitat i confort alhora que redueix el temps d’arribada a Reus i a poblacions veïnes, donada la proximitat a vies ràpides Durant l’any 2016, la unitat de SVA de Reus s’ha mobilitzat en 3.350 ocasions

02/05/2017 09:05
nova base Reus

Ambulància Suport Vital Avançat

Avui, 2 de maig de 2017, s’ha posat en marxa la nova base assistencial de Reus, situada dins el recinte de l’Hospital Sant Joan de Reus, sota el servei d’urgències.

Les noves instal·lacions acullen l’ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) integrada per metge/ssa, infermer/a i Tècnic en Emergències Sanitàries (TES), que ha estat mobilitzada 3.350 vegades durant el passat 2016.

Amb aquesta nova infraestructura de 80m² es milloren, per una banda, les condicions d’habitabilitat i confort, doncs disposa d’una sala d’estar, tres habitacions, dos lavabos, un magatzem i dues places d’aparcament. 

Per altra banda, el canvi d’ubicació del CAP Sant Pere de Reus a l’Hospital Sant Joan de Reus, evitarà desplaçaments innecessaris que es produïen entre la base i l’hospital. Així mateix, ara es reduirà el temps d’arribada de la unitat a Reus i a poblacions veïnes, donada la proximitat de la base a vies ràpides.