• Imprimeix

El Dr. Jiménez Fàbrega i la Dra. Marta Crusat del SEM, guardonats amb el premi a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona

Ambdós doctors tenen una llarga trajectòria al SEM i són referents en l’atenció extrahospitalària Es tracta d’uns guardons que es concedeixen des del 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi El COMB ha atorgat reconeixements a 50 metges i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional

15/11/2017 09:11
Foto COMB X. Jiménez M. Crusat

Avui, 14 de novembre de 2017, els doctors del SEM Xavier Jiménez Fàbrega i Marta Crusat, han estat guardonats pel Col·legi de Metges de Barcelona, en l’acte dels Premis a l'Excel·lència Professional 2017 que ha tingut lloc aquest vespre a l’auditori AXA.

Aquests es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB són un reconeixement a trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

El Dr. Jiménez Fàbrega, ha rebut el premi a l’Excel·lència en l’educació mèdica. Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, és doctor en medicina per la UB en formació en reanimació cardiopulmonar.  Treballa al Sistema d’Emergències Mèdiques des de l’any 1997 i, actualment, és el cap Clínic i cap de Formació i docència del SEM.

Per la seva banda, la Dra. Marta Crusat ha rebut el premi a l’Excel·lència en l’atenció extrahospitalària. Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialista en Medicina del Treball, compta amb un postgrau d'anestesiologia i treballa al SEM des de l’any 1994.

El CoMB guardona professionals en els àmbits d’atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.