• Imprimeix

Formulari de contacte formació

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formació. Sol·licitud d'infomació

Recordem que el SEM no realitza formació a nivell individual. Únicament poden sol·licitar accions formatives empreses i col·lectius.


Informació bàsica de protecció de dades personals 

Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del gencat"
Responsable del tractament:Sistema d'Emergències Mèdiques, SA (SEM)
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament.Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, adreçant una sol·licitud en suport paper al Sistema d'Emergències Mèdiques, SA (Carrer Pablo Iglesias, 101-115. 08908 L'Hospitalet de Llobregat). Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.  
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.