• Imprimeix

Registre de convenis de col·laboració

 • Núm. 30/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [1,17 MB ]

  Conveni de col·laboració entre el SEM i l'Ajuntament del Omells de Na Gaia per l'assessorament en el disseny i en la implementació del projecte per facilitar l'accés públic a la desfibril·lació.

 • Núm. 29/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [2,07 MB ]

  Conveni de col·laboració entre el SEM i l'Ajuntament de Teià per l'assessorament en el disseny i en la implementació del projecte per facilitar l'accés públic a la desfibril·lació. 

 • Núm. 28/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [1,71 MB ]

  Conveni de col·laboració entre el SEM i el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS), per a la prestació de serveis assistencials. 

 • Núm. 27/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [1,03 MB ]

  Conveni de col·laboració entre el SEM i l'Ajuntament de la Torre de Capdella (la Pobleta de Bellveí) per l'assessorament en el disseny i en la implementació del projecte per facilitar l'accés públic a la desfibril·lació. 

 • Núm. 26/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [1,01 MB ]

  Conveni de col·laboració entre el SEM i l'Ajuntament de Golmés per l'assessorament en el disseny i en la implementació del projecte per facilitar l'accés públic a la desfibril·lació.

 • Núm. 25/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [1,04 MB ]

  Conveni de col·laboració entre el SEM i l'Ajuntament de Xerta per l'assessorament en el disseny i en la implementació del projecte per facilitar l'accés públic a la desfibril·lació.

 • Núm. 24/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [371,89 KB ]

  Acord de modificació del conveni de col·laboració docent entre el SEM i la Gerència Territorial de Girona de l'Institut Català de la Salut (ICS).

 • Núm. 23/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [1,13 MB ]

  Conveni de col·laboració entre el SEM i l'Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat per a la realització de formació pràctica assistencial al SEM per part dels alumnes de l'Escola. 

 • Núm. 22/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [489,55 KB ]

  Conveni de col·laboració entre el SEM i l'Ajuntament de Cardona per la cessió, per part de l'Ajuntament, de la base dades actualitzada dels noms de les masies, l'adreça i les dades de geolocalització de les masies de Cardona. 

 • Núm. 21/2018 /system/modules/cat.vass.wcmResponsive.formatters.llista/formatters/pdf icon [919,2 KB ]

  Conveni de col·laboració entre el Parlament de Catalunya i el SEM per aplicar a la seu del Parlament un dispositiu especial en dies de sessió plenària i altres jornades especials.